Sepetiniz

Şarj Ve Marş Dinamo Tamiri

Şarj ve Marş Dinamosu Tamiri : Uzman Oto Elektrik olarak şarj ve dinamo tamiri ihtiyaçlarınızda gereken desteği sağlamaktayız. Dinamo, araçların en önemli parçalarından biridir. Araçlarda bulunan akünün şarj edilmesi, dinamo sayesinde gerçekleşmektedir. Dinamoda bir arıza meydana geldiğinde, aracın elektrik aksamı bozulacağı için aracınızı çalıştıramazsınız. Bu nedenle bazen aniden yolda kalabilirsiniz.

Þarj Dinamosu Nedir? Þarj Dinamosunda Hangi Parçalar Bulunur?, Þarj Motoru Neden Arýzalanýr?, Þarj Motoru Nasýl Tamir Edilir?, þarj dinamosu fiyatlarý, þarj dinamosu baðlantý þemasý, þarj dinamosu tamiri, þarj dinamosu nasýl çalýþýr, þarj dinamosu kömürü biterse ne olur, þarj dinamosu nasýl ölçülür, þarj dinamosu konjektör arýzasý nasýl anlaþýlýr, þarj dinamosu kömürü nasýl deðiþir

Klima Tamiri

Klima araçlarda sıcak soğuk hava dengesini sağlayan araçlardır. Görevi sadece sıcak soğuk hava değildir nem oranını da ayarlayıp sirkülasyonu sağlamaktadır. Uzman Oto Elektrik arıza durumlarına göre klima elektrik tamiri uygulanmaktadır.

Motor Beyni

Araç Motor Beyni (ECU), motor ve diğer araç aksamları üzerinde bulunan birtakım sensörlerden aldığı veriler ile, motor ve araç donanımlarının düzgün çalışmasını sağlar. Söz konusu parçada meydana gelebilecek arıza, neredeyse her donanım ve fonksiyonun çalışma şekline etki eder.

Firmamızda yeni teknoloji arıza tespit cihazları sayesinde  Uzman Oto Elektrik olarak araçlarınızın ECU beynindeki  kontrolleri ve onarımında Ankara’da hizmet vermekteyiz.

Radyatör Petek Temizliği

Radyatör petek temizliği aracın zaman içerisinde tıkanan radyatörünü yeniden faal hale getirme işlemidir. Radyatör petek temizliği ile aracın radyatörü ve sisteme bağlı olan borular temizlenir. Uzman Oto Elektrik olarak firmamızda kaliteden ödün vermeden yeni nesil kalorifer temizliği makinaları ile makul rakamlar ile hizmet sunmaktayız.

Elektrik Tesisat Bakım ve Onarım

Herşeyde olduğu gibi araçlarımızın elektrik tesisatının,kablolarının,söketlerininde belirli bir ömrü vardır. Bu süreci hızlandıran bazı etkenlerde (motoru yıkamak,sel hasarı,motor sıcaklığından kaynaklanan arızalar,sistem arızaları ve kronik arızalar…) karşı sorunlarda Uzman Oto Elektrik ailesi olarak size 10 yıllık deneyim ile Sincan/Ankara’da siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Bilgisayarlı Arıza Tespit

Yeni nesil her marka model araçlarınızın arızalarını tahminde bulunarak değil profesyonel ekibimiz ve profesyonel cihazlarımız ile buluyor ve düzeltiyoruz.

Far Ayarı

Far ayarı doğru olan bir araçta, farlar her 10 santimetrede 1 santimetre aşağı gelecek şekilde ayarlanmıştır. Bu tekniğin amacı farın yansıyan ışığını, zemine değmesini sağlayarak sürücünün görüş açısını temiz şekilde göstermektir. Araçlarınızın far ayarlarını en iyi şekilde Uzman Oto Elektrik ile gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.